Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων στον επισιτισμό, καλύπτοντας την παρουσίαση εδεσμάτων και ποτών, την εξυπηρέτηση πελατών και τις τεχνικές πωλήσεων. Παράλληλα, περιλαμβάνει θεμελιώδεις έννοιες εργασιακών σχέσεων, υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ελέγχου τροφίμων (HACCP, ISO 22000). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία και στη χρήση της αγγλικής ορολογίας στη φιλοξενία.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των καταρτιζομένων στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, καλύπτοντας τεχνικές παρασκευής ελληνικών και ευρωπαϊκών εδεσμάτων, βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, καθώς και συστήματα διαχείρισης ποιότητας (HACCP, ISO 22000). Παράλληλα, εστιάζει στις εργασιακές σχέσεις στον κλάδο και στην απόκτηση εξειδικευμένου γλωσσικού λεξιλογίου στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των καταρτιζομένων στη λειτουργία του τμήματος ορόφων, την υγιεινή και ασφάλεια στον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και στις βασικές αρχές εργασιακών σχέσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην περιβαλλοντική συνείδηση, την εφαρμογή κανόνων υγιεινής και τη χρήση αγγλικής ορολογίας σε επαγγελματικά περιβάλλοντα φιλοξενίας.

Accessibility

Background Colour

Font Face

Font Kerning

Font Size

1

Image Visibility

Letter Spacing

0

Line Height

1.2

Link Highlight

Text Colour